Türkiyeyi yöneten siyasilere örnek olsun

  • Ana Sayfa
  • Türkiyeyi yöneten siyasilere örnek olsun
Türkiyeyi yöneten siyasilere örnek olsun
Ankara'nın küçük bir ilçesinden sürekli kavgalarıyla gündeme gelen Türkiye'yi yöneten siyasilere örnek olacak davranış...Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA- Kürt açılımı tartışmalarıyla siyasette gergin günlerin yaşandığı bir dönemde Ankara’nın küçük bir ilçesinden örnek alınacak bir davranış gösterildi. CHP’li ilçe teşkilatı üy gpt 4 eleri MHP’li belediye başkanını ziyaret ederek ilçede yapılacak çalışmalara destek vereceklerini söylediler.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Turgut Acar, Gölbaşı Belediye Meclisi Üyeleri Yusuf Aksakal ve Ercan Şimşek’le birlikte, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı ziyaret etti. Gelecek nesillere rahat huzurlu ve modern bir kent hazırlamak için siyasiler olarak sık sık istişarelerde bulunmak gerektiğinin önemine değinen Acar “Gölbaşı için yapılacak tüm çalışmalarda CHP ilçe teşkilatı olarak her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

HEP BERABER YÖNETECEĞİZ

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yapıcı desteklerinden dolayı CHP İlçe Başkanı Turgut Acar’a teşekkür ederek “Bizler Gölbaşı için çalışırken kapılarımız da her zaman her kesime, her olumlu fikre açık olacaktır. ‘Gölbaşı’nı hep beraber yöneteceğiz’ dedik ve bu anlayış doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gölbaşı önümüzdeki yıllarda çok daha yaşanılır, modern ve çağdaş bir ilçe olacaktır.” dedi.



Kategori : POLİTİKA