Ankara referanduma hazırlanıyor

  • Ana Sayfa
  • Ankara referanduma hazırlanıyor
Ankara referanduma hazırlanıyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi kentin gözde eğlence merkezi Bahçelievler semtinde referandum yapacak. Bakın neden?Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- Siyasetin merkezi Ankara’nın sosyal hayatını canlandıracak yeni bir proje için hazırlıklar başladı. Ankara’nın gözde eğlence bölgesi Bahçelievler 7’inci Caddenin araç trafiğine kapatılıp yaya bölgesi olması gündemde. sağlık sektörü seo

Çankaya Belediyesi geçtiğimiz ay Tunalı Hilmi ve Bahçelievler 7’inci Cadde’nin günün belli saatlerinde araç trafiğine kapatılmasıyla ilgili karar aldı. Ancak bu kararın uygulanması Büyükşehir Belediye Meclisi’nin onayına bağlı.

GÖKÇEK SICAK BAKIYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Bahçelievler 7’inci Caddenin trafiğe kapatılmasına sıcak bakıyor. Ancak kararın esnaf ve bölge sakinlerinin isteğine göre yapılması isteniyor. Bunun için Bahçelievler esnafı ve apartman sakinlerinin katılacağı bir referandum yapılacak. Bölgede oturan herkese bir oy pusulası dağıtılacak. Belirlenen bir günde caddede dolaşacak bir anket arabası pusulaları toplayacak. Referandum sonunda bölge halkı cadde araç trafiğine kapatılsın derse, Ankara’nın yeni bir yaya bölgesi daha olacak.

TUNALI’YA KARŞI

Büyükşehir Belediyesi Ankara’nın önemli merkezlerinden biri olan Tunalı Hilmi Caddesi’nin trafiğe kapatılmasına ise karşı çıkıyor. Belediye Ankara trafiğinin ana akslarından biri olan bölgede bir yaya alanı oluşturmanın imkansız olduğunu savunuyor.






Kategori : GÜNCEL