İçki yasağına ilginç savunma

  • Ana Sayfa
  • İçki yasağına ilginç savunma
İçki yasağına ilginç savunma
İlçe merkezinde sadece iki dükkanda içki satılan Pursaklar belediyesinden ilginç açıklama: “Yasak yok, içki içen az"Abone ol

İNTRENETHABER
ANKARA- İçki yasağı tartışmalarıyla gündeme gelen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Biz kimseye alkol satışı yapmayın demiyoruz. Ama yaparlarsa kendileri zarar ederler google da üst sıralara çıkmak . Çünkü Pursaklar’da alkol satışı yok denecek kadar az” dedi.

Pursaklar Ankara’nın yeni ve çok hızlı büyüyen bir ilçesi. Esenboğa Havaalanına gidilen yol üzerinde bulunan ilçede içki satışı uzun yıllardır tartışma konusu. İlçe merkezinde sadece iki dükkanda alkollü içki bulunuyor. Bu dükkanlardan biri de Ramazan dolayısıyla kapalı.

OKUL YAKININDA YASAK

İçki satışını sınırlayan ‘Kırmızı hat’ın alkol ve sigara ürünlerinin gelişigüzel satışını önlemek için resmi bir düzenleme olduğunu söyleyen Çetin, ilçelerinde alkol satışına engel olmadıklarını söyledi. Okula 100 metre uzaklıkta içki ve sigara satılmasına karşı çıktıklarını anlatan Çetin, “Bu durum da yasayla belirlenmiş. Bunun gereğini yerine getiriyoruz” dedi.

Pursaklar’da alkol satışının az olduğunu belirten Çetin, “Biz kimseye alkol satışı yapmayın demiyoruz. Ama yaparlarsa kendileri zarar ederler. Çünkü Pursaklar’da alkol satışı yok denecek kadar az” dedi.



Kategori : GÜNCEL