Suyu kullandı diye karısını bıçakladı

  • Ana Sayfa
  • Suyu kullandı diye karısını bıçakladı
Suyu kullandı diye karısını bıçakladı
Mustafa Kurtuluş, damacana içindeki içme suyunu fazla kullandığını öne sürdüğü 53 yaşındaki karısını bıçakladı.Abone ol

Eskişehir'de, 59 yaşındaki Mustafa Kurtuluş, damacana içindeki içme suyunu fazla kullandığını öne sürdüğü 53 yaşındaki eşi Hatice Kurtuluş'u bıçakla sağ kolundan yaraladı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Yenikent Mahalles vajinismus i 35 D Blok'ta meydana geldi. İşçi emeklisi Mustafa Kurtuluş, iftar sofrasından kalktıktan sonra damacana içerisindeki içme suyunun azaldığını görünce eşi Hatice Kurtuluş'la tartıştı. Mustafa Kurtuluş, içme suyunu gereksiz ve fazla kullanmakla suçladığı eşi Hatice Kurtuluş'u bıçakla sağ kolundan yaraladı.

Yaralanan Hatice Kurtuluş, ‘155 Polis İmdat’ hattını arayarak eşinden şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polisler, Mustafa Kurtuluş'u gözaltına aldı. Polislerin çağırdığı 112 ambulansında bulunan sağlık ekibi de Hatice Kurtuluş'un tedavisini evde yaptı.

2 çocuk annesi Hatice Kurtuluş polislere, “Eşim daha önce psikolojik tedavi görmüştü. Akşam iftar sofrasından kalktık. İçme suyu olarak kullandığımız damacanadaki suyun azaldığını görünce bağırmaya başladı. Bana suyu para ile satın aldığımızı ve gereksiz yere fazla kullandığımı söyledi. Ardından da masadan aldığı bıçakla bana saldırdı. Kolumdan yaralandım” dedi.

Gözaltına alınan Mustafa Kurtuluş, sorgulamasının tamamlanmasından sonra bugün Adliye'ye sevk edildi.



Kategori : GÜNCEL