Yaşar Hocanın yediği naneye bak!

  • Ana Sayfa
  • Yaşar Hocanın yediği naneye bak!
Yaşar Hocanın yediği naneye bak!
Hoca iş takibi için aracı oldu, onunla da kalmadı 10 bin Euro aldı. Hesabına çıkarılan paranın ardından bakın ne oldu?Abone ol

Gurbetçi doktor Erol Yetiş, bir müteahhite yaşadığı sorunu çözmesi için Yaşar Nuri Öztürk'ün partisine 10 bin euro bağış yaptı. Sorunun çözülmesini bekleyen Yetiş hem paradan oldu nem de zamanın yazilim uzmanligi egitimi dan!

Yasak aşk iddiasıyla bunulan ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, şimdi de iş takibi suçlamasıyla karşı karşıya. Akşam gazetesinde yayınlanan habere göre Almanya'da yaşayan doktor Erol Yetiş, Öztürk'ün kendisine arabuluculuk yaptığını iddia etti.

Yetiş'in iddiasına göre, arsasını verdiği mütahhitle arasında sorun çıkınca araya Öztürk girdi ve partisinin antetli kağıdına yazdığı mektupla işi çözeceğini söyledi.

VEKALET VERDİ PARA AKTARDI

Ona vekalet verdim. Partisi HPY'ye 10 bin euro bağış yaptım. Bu miktar Anayasal sınırları aştığı için kendi isteğiyle ikiyi böldük. Parayı da hocanın hesabına gönderdim. Benim ve eşimin adıman 17 bin TL'lik makbuz kesildi. Ama hiçbir şey yapmadı.

HOCA TEPKİLİ

Yaşar Nuri Öztürk ise iddialara tepkili: Bağışla istenen yardım arasında en küçük ilişki yok. O mütahhit hemşerimdi. Ancak Erol Bey, meseleyi anlatamadı. Bu yüzden mütahhitle bir kez bile görüşemedim.

Deniz Güçer / Akşam



Kategori : POLİTİKA