Emzik ile ilgili bilmeniz gerekenler

  • Ana Sayfa
  • Emzik ile ilgili bilmeniz gerekenler
Emzik ile ilgili bilmeniz gerekenler
Bebeğiniz dünyaya geldi ancak bir türlü susmuyor. Peki sakinleştirmesi için kullanılan emzikler ne kadar yararlı;Abone olBebeğiniz için emzik kullanma ya da kullanmama kararı sizindir. Tıpta da bu konuda ortak bir karar bulunmuyor. Sizin ve bebeğiniz için neyin en iyi olduğuna karar verirken, emziğin avantaj ve dezavantajlarını da gözön couchsurfing reklam ünde bulundurun.

Mayo Clinic'in web sitesinde yer alan habere göre, birçok bebek güçlü emme refleksine sahip. Hatta bazı bebekler doğmadan önce elinin başparmağını ya da diğer parmaklarını emer. Beslenmenin ötesinde emme, sakinleştirici ve yatıştırıcı etkiye sahip. Bugün dünyada birçok aile emzik kullanıyor. Peki bebeğiniz için emzik ne kadar iyi? Amerikan Pediatri Akademisi emziklere yeşil ışık yakıyor. İşte size emzik kullanmanın avantaj ve dezavantajları:

Avantajları:

Bazı bebekler için emzik, beslenme arasındaki memnuniyetin anahtarıdır. Emziğin diğer avantajları ise şunlar:

- Emzik, mızmız bebeği sakinleştirir. Bazı bebekler, ağızlarında bir şey emdiklerinde mutlu olurlar.

- Emzik, geçici bir avunma sağlar. Bebeğiniz acıktığında, mamasını hazırlamanız için ya da emzirecek uygun bir yer bulmanız için size birkaç dakika kazandırır. Emzik ayrıca bebeğinize yapılan aşılar ya da kan testleri sırasında işe yarayabilir.

AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

Kategori : SAĞLIK