AK Parti Sögüte çıkarma yapacak

  • Ana Sayfa
  • AK Parti Sögüte çıkarma yapacak
AK Parti Sögüte çıkarma yapacak
Erdoğan'ın protesto edildiği Söğüt'teki etkinliklerde AK Parti bu yıl gövde gösterisi yapacak.Abone ol

AK Parti İzmir teşkilatları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 yıl önce MHP'lilerin protestosuna maruz kaldığı Söğüt Şenlikleri'ne 200 otobüsle katılacak. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, 50 kişilik il yönetimiyle gideceği Söğüt'e katılımın yüksek o yazılım uzmanı eğitimi lması için ilçe başkanlarına talimat verdi.

Bu yıl 11-13 Eylül tarihlerinde 728'incisi düzenlenecek olan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'ne AK Parti teşkilatları ilk kez yoğun katılım gösterecek. 3 yıl önceki şenlikte ülkücü olduğu iddia edilen bir grup, protokol tribününe girerek muşta ve benzeri kesici aletlerle Başbakanlık koruma ekibine saldırırken koruma ekibinde yer alan yeğeni Ali Erdoğan yaralandı. Aynı yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında da MHP'liler protesto gösterisi yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve teşkilatının her yıl gövde gösterisi yaptığı şenliklere bu yıl AK Parti'liler de sıkı hazırlanıyor. Şenliğe geçen yıl 3 otobüsle katılan AK Parti İzmir teşkilatlarının bu yıl 200 otobüs tahsis ettiği belirtildi. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, şenliğe geniş katılımın sağlanması için ilçe başkanlarıyla görüştüğünü belirterek, “Kültürel bir etkinlik olduğu için ben ve il yönetimim şenliğe gideceğiz. İlçelerden de katılımın sağlanmasını istedik. Otobüs sayısı katılımın yoğunluğuna belirlenecek” dedi.



Kategori : POLİTİKA