David Beckhama yeniden Milan yolu göründü

  • Ana Sayfa
  • David Beckhama yeniden Milan yolu göründü
David Beckhama yeniden Milan yolu göründü
David Beckham için, İtalyan takımının yeni teknik direktörü Leonardo, "onu tekrar takımımda görmek isterim" dedi.Abone ol

Geçtiğimiz sezon İtalyan devi Milan takımında kiralık olarak forma giyen ünlü futbolcu David Beckham için, İtalyan takımının yeni teknik direktörü Leonardo, "onu tekrar takımımda görmek isterim" dedi.

mikro beton fiyat Geçen sezonun ikinci yarısını Milan'da kiralık olarak geçiren David Beckham'a geri dönüş yolu açıldı.

Takımı Los Angeles Galakxy'nin, Milanla oynayacağı hazırlık maçı öncesi kırmızı siyahlı takımı ziyaret eden Beckham, olumlu geri dönüşler aldı.

Hedefini İngiltere'nin 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer almak olarak belirleyen Beckham, geçen sezon olduğu gibi bir Avrupa takımında 6 ay kiralık olarak forma giymek istiyor.

Milan'ın yeni teknik direktörü Leonardo deneyimli futbolcu ile ilgili görüşlerini medya ile paylaştı. Brezilyalı teknik adam, "Beckham'ın hala bizimle çok olumlu ilişkileri var. Milan formasını giydiği dönemde de gayet başarılı oldu. Onu yeniden kadromda görmek isterim çünkü Beckham çok zeki ve her sisteme adapte olabilecek bir futbolcu" dedi.

Milan'la kiralık sözleşmesini uzattığı için Galakxy taraftarının tepkisini çeken Beckham, uzun bir aradan sonra Cumartesi günü sahaya çıktığı New York Redbulls maçında ıslıklanmaktan kurtulamamıştı.



Kategori : SPOR