Gaziantepte 4 kişilik çete çökertildi

  • Ana Sayfa
  • Gaziantepte 4 kişilik çete çökertildi
Gaziantepte 4 kişilik çete çökertildi
Gaziantep’te kurbanlarına elektrikli şok ile işkence yaptıkları ileri sürülen 4 kişilik bir suç örgütü çökertildi. Abone ol

Gaziantep’te kurbanlarına elektrikli şok ile işkence yaptıkları ileri sürülen 4 kişilik bir suç örgütü çökertildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çıkar amaçlı örgütsel faaliyetlerde bulunduğunu beli seo hack rledikleri bir şebekeyi takibe aldı. Uzun süren takibin ardından, 9 ay kadar önce cezaevinden tahliye edilen 23 yaşındaki Serkan G., 33 yaşındaki Ömer K., 31 yaşındaki Faik Müslüm D. ve 30 yaşındaki Halil S. yakalandı. Bu kişilerin Gaziantep’te 12 ayrı çek senet tahsilatı, haraç alma, tehdit, oto kurşunlama, şantaj ve tefecilik suçlarını işlediklerini belirledi.

Özel eğitimli köpeklerin de kullanıldığı operasyonda şüphelilerin üst ve evlerinde yapılan aramalarda, senet imzalatmak ve tahsilat sırasında kendilerine güçlük çıkaranlara işkence yapmakta kullandıkları belirtilen elektroşok aleti, 1 sallama bıçak, 8 imzalı açık senet, 1 çek, 1 senet fotokopisi, 20 boş senet, 22 cezaevinde bulunan örgüt elemanlarına yatırılan para makbuzları, 1 el yazılı hesap pusulası ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından, ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte üye olmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde silahla adam yaralama, darp, gasp, çek- senet tahsilatı, şantaj, oto kurşunlama’ suçlarından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.



Kategori : GÜNCEL