Kayserilinin uyanıklığı ile yarışılmaz

  • Ana Sayfa
  • Kayserilinin uyanıklığı ile yarışılmaz
Kayserilinin uyanıklığı ile yarışılmaz
Milli maç Kayseri'de oynanacak ya... Bir Kayserili uyanık maç için gelenleri cezbetmenin milli yolunu bulmuş... Abone ol

Kayseri'de pastırma sucuk satışı yapan Mehmet İpeker, A Milli Futbol Takımı'nın yarın Estonya ile yapacağı maç öncesi vitrinini kırmızı beyaz renklere boyadığı sucuklarla süsledi.

Tarihi Kale Çarşısı'nda pastırma sucuk satıcılığı yapan Mehmet İpeker, yarın A Milli Futbol T hızlı seo akımı'nın Estonya ile yapacağı maç öncesi satışlarının arttığını, Kayseri'ye gelen taraftarların alışveriş yapmaya başladığını anlattı.

MİLLİ SUCUKLAR

Yeni yapılan Kadir Has Stadyumu'nda ilk kez resmi milli maç yapılmasının Kayseri için sevindirici olduğunu ifade eden Mehmet İpeker, şunları söyledi:

''Pastırma ve sucuk Kayseri'nin sembolü olarak biliniyor. Satışa sunduğumuz sucukların bir bölümünü A Milli Futbol Takımı'nın rengi olan kırmızı beyaz renklere boyadık. Sucuğun bağırsak olan dış kısmı boya ile temas ediyor. Yemeden önce bağırsak soyulacağı için sucuklara bir zarar gelmiyor. Vitrine astığımız renkli sucuklardan isteyene az miktarda olmak şartıyla satıyoruz. Kırmızı beyaz renkli sucuklarımız böylece 'milli sucuk' lakabını da almış oldu.''

TERİM'E DE SUCUK VERECEK

Mehmet İpeker, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'e milli sucuklardan ve pastırmalardan oluşan bir paket hazırladıklarını da belirterek ''Fatih Terim'i çok seviyoruz. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Kırmızı-beyaz renklere boyadığımız milli sucuklardan ve ünlü kuşgömü pastırmasından hazırlayacağım özel bir paketi maç öncesi Fatih Terim'e hediye edeceğim'' diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL