Kalecik Karası’na Çankaya desteği

  • Ana Sayfa
  • Kalecik Karası’na Çankaya desteği
Kalecik Karası’na Çankaya desteği
Çankaya Belediyesi ile Kaleci Belediyesi 26-27 Eylül’de gerçekleştirilecek “Kalecik Karası Festivali” için işbirliği yapıyor.Abone ol


İNTERNETHABER
ANKARA- Türkiye’nin en gözde şaraplarından Kalecik Karası’nı tanıtmak için CHP’li iki belediye işbirliği yapacak.

İşbirliği pr wyoming seo otokolü Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin ile Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık arasında imzalandı. Buna göre Çankaya Belediyesi 26-27 Eylül’de gerçekleştirilecek Kalecik Karası Festivali’ne her konuda destek olacak.

Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin, geçmiş yıllarda siyasi nedenlerle şarabın önemsenmeyişinden dolayı Kalecik Karası üzümünün değer kaybettiğini belirterek, “Bunda festivalde şarabın geri plana itilmesi etken rol oynadı. Biz bu yılki Festivalle Kalecik Karası’nın kaybettiği değeri yeniden kazandırmak istiyoruz” dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık da, Kalecik Karası çok bilinmesine karşın ekonomik anlamda bugün hak ettiği konumda değildir. Kalecik Karası’nı hak ettiği yerlere taşımak yalnızca Kalecik’in değil Ankara’nın da ekonomisi ve istihdamı üzerinde hatırı sayılır olumlu etkiler yaratacaktır ” dedi.



Kategori : GÜNCEL