Bihter ve Behlülün seviştiğini gören kim?

  • Ana Sayfa
  • Bihter ve Behlülün seviştiğini gören kim?
Bihter ve Behlülün seviştiğini gören kim?
Aşk-ı Memnu, reyting rekorları kıran sevişme sahnesinde kaldığı yerden yeni sezona başladı. Bihter ve Behlül'ü kimin gördüğünü yaz boyunca merak eden seyirci bu sorusuna yine yanıt bulamadı...Abone olBehlül ve Bihter'i kimin gördüğünü yaz boyunca merak eden izleyici anlaşılan bir kaç bölüm daha bekleyecek. Çünkü ilk bölümde şüphelenilen is construction seo imlerin hiçbiri fire vermedi.

ACABA DENİZ HANIM MI?

Bihter, Behlül'ü alelacele tekneye gönderdikten sonra eve doğru giderken Nihal ile karşılaştı. Telaşlı hali Nihal'in gözünden kaçmadı. Bihter Nihal'in herşeyi görüp göremediğini anlamaya çalışırken bu kez de bahçede karşılarına Deniz Hanım çıktı. Onun da şüpheli hali Bihter'i iyice endişelendirdi.

Kendilerini gören kişinin kim olduğunu bir türlü anlayamayan Bihter, Deniz Hanım'ın şüpheli bakışları altında ne yapacağını bilemedi.

Sonunda kendisini Adnan'ın çalışma odasına atan Bihter, hüngür hüngür ağlamaya başladı. Yaşadığı şeyin ağırlığını üzerinden atamayan Bihter, bir yandan da kime yakalandığını anlamaya çalıştı.

Matmazel'in Nihal'i "Dikkatli ol. Sen çok masumsun" sözleriyle uyarması Nihal'i de seyirciyi de şaşırttı. "Bazı şeyler için zaman var. Bunun olmaması için dua etsem de kalp kırıklıkları yaşayacaksın bu kaçınılmaz" sözleri de ekran başındakilerde 'Acaba Behlül ve Bihter'i gören Deniz Hanım mı?' sorusunu doğurdu.



Kategori : MAGAZİN