Ye Şifa Bul

Ye Şifa Bul
Ahmet Maranki ve Kozmik Bilim takipçilerinin ilgiyle beklediği "Şifalı Yemekler" kitabı çıktı.Abone ol

Kozmik Bilim Işığında Şifalı Yemekler
Ahmet Maranki,Elmas Maranki
Konusu: Zikredilen bilgiler ışığından yola çıkan, Ahmet Maranki ve Elmas Maranki liderliğindeki Kozmik Bilim (KÜBİK) ekibinin hazırladığı, 19 Mayıs Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Executive Şef Sedat Çat usta'nın da, yemekleri güzel mutfak uygulamalarıyla süsleyerek göz ve damak zevkinize uygun hale getirdiği "Kozmik Bilim Işığında Şifalı Yemekler" kitabı, Türk-islam kültüründe örneği olmayan bir kaynak eser niteliği taşımaktadır.

Ye new jersey seo niçeri - Kılıç Kından Çıkınca
Hakan Kağan
Konusu: Pir Elvan, uğrunda savaştığı Sultan Selim'in katline, devleti arkadan vuran Kabakçı'nın ihanetlerine, günah yuvasına dönen ordunun isyanlarına, halktaki yozlaşmaya ve nihayet kanlı bir kıyımla Yeniçeri Ocağı'nın tarihe karışmasına şahit olur. Esnafı, uleması, devlet erkanı ve artık "Devlet Ocak içindir" diyen yeniçerileri ile İstanbul'un tarih boyunca sahne olduğu en sancılı dönemlerden biri ve sona doğru yaklaşan bir imparatorluğun dayandığı ocağın çürüyüp bitişi, aşk, ölüm ve pişmanlıkla iç içe anlatılıyor.

Bir Semte Vefa
N.Bilge Özel İmanov,Yunus Uğur
Konusu: Bir Semte Vefa, aralarında Halil İnalcık, Semavi Eyice, Turgut Cansever, Selçuk Mülayim, İlber Ortaylı'nın da aralarında yer aldığı 47 ilim insanın Bilim Sanat Vakfı'nın 2006 yılında gerçekleştirdiği Vefa Semti, Dünü, Bugünü. Yarını başlıklı Ulusal Sempozyumun bildirilerinden oluşmaktadır.



Küresel Krizin Anatomisi
Hayri Kozanoğlu
Konusu: 2007 krizi, bir anlamda kapitalist küreselleşmenin ilk krizi;tüm çoğrafyaları, sektörleri ve toplumsal kesimleri etkileyen topyekûn bir yaygınlıkta. Türkiye de bu krizin ortasında, tasarrufları yetersiz, sürekli dışa açık veren, beklenti yönetimi taktikleri izlemek dışında bir sanayileşme ufkuna, teknoloji geliştirme kapasitesine, sektörel önceliğe dayalı bir planlama paradigmasına sahip olmayan bir ülke olarak bedel ödemeye devam ediyor.

Dünden Bugüne Şifacılık Ve Ruhsal Şifa
Selam Gerçeksever
Konusu: Ruhsal şifa uygulamaları, sadece Kadim Mısır ve Yunan mabetlerinde değil; spiritüel öğretmenler, Çin'de lamalar, Tibet'te Gurular tarafından, Hintistan'da ve hatta Galile Gölü çevresinde Isa Peygamber ve havarileri tarafından yapılıyordu. Ruhsal Şifa'dan Romalıların da haberi vardı; ilk Hıristiyanlar, Ruhsal Şifa'y1 birbirine öğretiyordu.



Kategori : MAGAZİN