DTPli Türk muhalefete fena çaktı

  • Ana Sayfa
  • DTPli Türk muhalefete fena çaktı
DTPli Türk muhalefete fena çaktı
DTP'li Ahmet Türk öyle sözler etti ki hem Baykal hem de Bahçeli'yi fena kızdıracak. Bu açıklamalar gerilimi artıracak gibi!..Abone ol

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkanı Ahmet Türk, Van'daki mitingde muhalefet liderlerine yüklenerek, "CHP ve MHP gen yerel seo çalışması el başkanları bu ülkede çobanlık bile yapamaz." dedi.

DTP'nin Van'da düzenlediği mitingte konuşan Genel Başkan Ahmet Türk, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nün savaşa karşı verilen mücadeleden dolayı kutsal olduğunu söyledi.

Parlamentoya girdiklerinden bu güne kadar her zaman barış ve diyaloğu savunduklarını belirten Türk, Kürt sorununun Türkiye'nin üniter yapısı içinde çözülmesini istediklerini kaydetti. Bu isteklerinin hep kulak ardı edildiğini anlatan Türk, şunları söyledi: "Ama artık onlar da diyalogdan ve barıştan başka bir yol olmadığını gördüler. Önemli bir süreç yaşıyoruz. Umut ediyoruz bu süreç tıkanmasın. Halklarımızın birlikte yaşayarak kucaklaştığı bir süreç olsun. Burada DTP'ye de önemli bir rol düşüyor. Bu barış ortamına katkı sunmaya her zaman hazırız.



Kategori : POLİTİKA