Denizlisporda Sağlam dönem

Denizlisporda Sağlam dönem
Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Denizlispor kan değişikliğine gitti. Bugün kulüp binasında imza töreni vardı.Abone ol

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'da, teknik direktör Nurullah Sağlam ile sözleşme imzalandı.

Kulüp binasında 2. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ile bir araya gelen Sağlam, kendisini sezon sonuna kadar Denizlisporlu yapan sözleşmeye imza at south dakota seo tı.

Kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ve Denizli'ye başarı için geldiğini kaydeden Sağlam, Denizli'nin, Gaziantep'ten sonraki ikinci evi olduğunu söyledi.

Sağlam, Şehri, takımı, yöneticilerini yanı sıra taraftarlarını yakından tanıdığını belirterek, ''Tabi ki onlar da beni tanıyor. 2005–2006 sezonundan bu yana benim öğrencim bir tek kaleci Cenk kalmış, diğerlerini tanıyorum ama hepsi yeni. Denizli'ye başarı için geldim'' diye konuştu.

Denizlispor'un iki maçını izlediğini ve takımı beğendiğini kaydeden Sağlam, şunları kaydetti:

''Diyarbakırspor ve Sivasspor maçlarından puan çıkarıp daha sonraki maçları da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Denizlispor'un sol kanadı ve orta sahası sıkıntılı. Bu takım bu yeri hak etmiyor, daha yukarılara çıkacak kapasitesi var, gücü var. Ligde bu tablodan uzaklaşacağız. Geçen sefer de 8. maçta gelmiştim.''

Sağlam, ilk önce takımdaki yanlış alışkanlıkları değiştireceklerini kaydederek, takımda oyun felsefesi ve bakış açısında değişiklikler yapacağını, kısa sürede takımı toparlayıp çıkışa geçmeyi planladığını sözlerine ekledi.



Kategori : SPOR