Ev hanımı hırsıza öyle bir şey yaptı ki...

  • Ana Sayfa
  • Ev hanımı hırsıza öyle bir şey yaptı ki...
Ev hanımı hırsıza öyle bir şey yaptı ki...
Gece yarısını geçmişti. İçerden sesler duydu. Uykusundan uyandı, hırsızla yüzyüze geldi. Kadın, öyle bir şey yaptı ki hırsız şoke oldu. Abone ol

Geceyarısı uyanıyorsunuz ki evde bir hırsız var... Ne yaparsınız? Genelde taktik uyuyor numarasına yatmak ve belanın defolmasını beklemektir.

Ama bu kadın öyle yapmadı. Evde hırsız olduğunu görünce gidip dış kapıyı kilitledi. Hırsızı evine hapsetti. Şaşırtan ise kendisinin de hırsızla başbaşa kalmasıydı.

Kayseri'den Suşehri'ne ''bohçacılık'' yapmak üzere geldiği öğrenilen Fanko T. (51), gündüz saatlerinde Gönü multi language seo loğlu Mahallesi Su Sokakta kapısı açık olan Bağdegül Demirci'ye ait eve girdi.

Ev sahibinin uyuduğunu fark eden Fanko T, bu durumu fırsat bilerek odalardaki çekmeceleri kurcalamaya başladı. Evin içerisinden gelen sesler üzerine uyanan Bağdegül Demirci, içeride birinin olduğunu fark etti.

Bunun üzerine evin kapısını kilitleyen ve evde zanlıyla baş başa kalan Demirci, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Fanko T, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BAŞKA ERKEKLE KAÇTI, KOCASININ
KARŞISINA DA O ERKEĞİ ALIP ÇIKARDI...

[PAGE]


KOCANIN ÇILDIRDIĞI AN

Konya'nın Hadim ilçesinde 2 ay önce evini terk ederek başka bir erkekle yaşamaya başlayan eşini av tüfeğiyle öldüren kişi yakalandı.
Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ilçeye bağlı Korualan beldesi Yenice mevkisinde Güllü B'yi (35) öldürdüğü öne sürülen eşi Mesut B'yi (38) merkez Selçuklu ilçesinde gözaltına aldı.

Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Mesut B, gazetecilerin sorularına, ''Olayı namus için gerçekleştirdim'' şeklinde cevap verdi.

BENİ GELİP TAHRİK ETTİLER

Mesut B'nin polisteki ifadesinde, ''16 yıllık eşim olan Güllü, iki ay önce evi terk ederek Murat isminde biriyle yaşamaya başladı. Dün, eşim ve birlikte yaşadığı kişi benim evime geldi. Eşim eve eşyalarını almaya gelmiş. Burada eşim ve birlikte yaşadığı kişi beni uzun süre tahrik etti. Sinirlenince tek kırma tüfekle eşime ateş ettim. Beraber yaşadığı kişi olay yerinden kaçtı. Çocuklarım evdeydi'' dediği öğrenildi.


BU ÇOCUKLARI BABAANNELERİ
KAÇIRDI...
ALMAN ANNE DELİYE DÖNDÜ...
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL