500 TL taksitle sıfır otomobil

500 TL taksitle sıfır otomobil
Ford Otosan, binek, ticari araç ve ağır ticari araç segmentindeki modelleri için Ford Finans destekli kampanya başlattı. Abone ol

Firma, Ford Finans'tan kredi kullanan müşterilerine 10 bin lira peşinat ödemeleri durumunda ayda 500 lira taksitle Fiesta, 650 lira taksitle pennsylvania seo de Focus alma imkanına sunuyor.

Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamada, Ford Otosan'ın cazip kampanyalar ve uygun ödeme koşullarıyla müşterilerini mevcut ekonomik koşullara karşı korumayı sürdürdüğü, eylül ayında 60 ay vadeye kadar ve yüzde 0,49'dan başlayan faiz oranlarıyla Ford Finans'tan kredi sunmaya başladığı belirtildi.

FOCUS 650 TL TAKSİTLE

Bu kredi ile 10 bin lira peşinat ödeyen müşterilerin ayda 500 liraya Fiesta, 650 liraya Focus alma imkanına sahip olabildiği ifade edilen açıklamada, ayrıca, peşin ödeme yapmak isteyen müşteriler için de çok özel indirimler uygulandığına işaret edildi.

Ford Otosan'ın 4 Ağustostan itibaren ''Büyük Balık Kampanyası'' adı altında yürüttüğü kampanyaya ticari araçlarda Eylül ayında da devam ettiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:



Kategori : GÜNCEL