Başkanları Ramazan da buluşturamadı

  • Ana Sayfa
  • Başkanları Ramazan da buluşturamadı
Başkanları Ramazan da buluşturamadı
İnsanların daha hoşgörülü ve anlayışlı olduğu Ramazan ayı siyasilere fayda etmiyor. Gölbaşı Belediye Başkanının eski başkanlara verdiği iftara bakın kimler katıldı?Abone olİNTERNETHABER

ANKARA- Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, geçmişte Gölbaşı’na hizmet vermiş belediye başkanları onuruna iftar verdi.
İftar yemeğine turist tanıtım Gölbaşı’nda iki dönem belediye başkanlığı yapmış olan Mümtaz Sarıtaş ile bir dönem belediye başkanlığı yapan Dr. Cevdet Kara katıldı. Ancak Odabaşı’nın görevi devraldığı AKP’li eski belediye başkanı Abdulnasır Haşlak ve Haşlak’tan önce aynı görevi yürüten CHP'li Erdal Eren mazeret bildirerek katılmadı.
Başkan Odabaşı davetini kırmayan iki eski başkanla iftarın ardından Gölbaşı’nın dünü, bugünü ve yarını üzerine sohbet etti. Ardından belediye başkanlıkları dönemlerinde yapmış oldukları hizmetlerin anısına iftara katılan eski başkanlara birer sevgi çiçeği rölyefi hediye etti. Başkan Odabaşı “Geçmişte Gölbaşımıza yaptıkları hizmetlerinden dolayı eski başkanlarımıza hem teşekkür etmek, hem de Gölbaşı’nı daha iyi yerlere getirmek adına, bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak, değerli görüşlerini de almak için bir araya geldik. Bu toplantı bizim için keyifli olduğu kadar, verimli bir görüşme de oldu. Gönül iftara katılamayan diğer başkanlarımızda aramızda olsun isterdi.” dedi.



Kategori : GÜNCEL