Bunu yapan insan olamaz!

Bunu yapan insan olamaz!
Mahallenin maskotu yavru köpek, taşlanarak öldürüldükten sonra gözleri oyulup çöplüğe atıldı.Abone ol

Muğla'da çocukların Fındık adını takıp beslediği yavru sokak köpeği, kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlanarak öldürüldükten sonra gözleri oyulup çöplüğe atıldı. Mahallenin maskotu olan yavru köpeği çöplükte bulan çocuklar turizm reklam büyük üzüntü yaşadı. Çocuklar, köpeği vahşice öldürenlerin bulunmasını istedi.

Muğla Orhaniye Mahallesi Mevhibe İnönü Parkı'nda çevresinde dolaşan 3 aylık yavru sokak köpeğine ‘Fındık’ adını veren çocuklar onu sahiplenerek beslemeye başladı. Muğla Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından tüm bakımı ve aşıları yapılan Fındık, mahallenin maskotu oldu. Parkta çocuklarla oynayan Fındık, dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlanarak öldürüldükten sonra gözleri oyulup çöplüğe atıldı. Çocuklar oynamak için köpeği ararken, leşini çöplükte görünce şoke oldu. Dost canlısı sokak köpeğinin öldürülerek işkence yapılmasına mahalle sakinleri de tepki gösterdi.

Mahalledeki çocuklardan Mustafa Dere, köpekle çok iyi anlaştıklarını belirterek “Her akşam bizimle burada koşuyordu. Onunla oynuyorduk. Süt ve ekmekle besledik. Aşıları yapıldığı için hiçbir zararı yoktu. Birileri öldürmüş ve gözlerini oymuş çok üzüldük. Bunu yapanlar bir an önce bulunsun” dedi.



Kategori : GÜNCEL