Ulan çıkart yeğenini Garipoğlu!

  • Ana Sayfa
  • Ulan çıkart yeğenini Garipoğlu!
Ulan çıkart yeğenini Garipoğlu!
3 milyon euro helallik parası istemesiyle gündemi sarsan baba Karabulut, Hayyam Garipoğlu'na ağzına geleni saydı.Abone ol

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Hayyam Garioğlu'na öfke saçtı.. Deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü..

Kendisini şovmenlikle suçlayan Garipoğlu'na "Ulan çıkart yeğenini. Seni paçavraya çeviririm" diye konuştu..

Kanal D'de yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu "susma" programına konuk olan Süreyya arizona seo Karabulut, amca Hayyam Garipoğlu'na çok sert çıktı. İşte baba Karabulut'un açıklamaları:

Garipoğlu paçavraya çeviririm seni

Seda Sayan bu ülkenin en kalbur üstü sanatçısı. Kardeşim bunlar senin tırnağın olamaz. (Seda Sayan Allah razı olsun diyor) Hayyam Garipoğlu diyor ki 'sizin arkanızda güçler var.' Ben diyorum ki yahu kardeşim, benim canım gitmiş. Ulan çıkart yeğenini. Garipoğlu paçavraya çeviririm seni.

Seda Sayan'ın 20 yıl öncesinin de bilirim senin 30 yıl önceni de

Bu kadar terbiyesiz insanlar bunlar.. Ayıptır. Seda Sayan'ın 20 sene öncesini de biliyorum Hayyam Garipoğlu'nun 30 sene öncesini de biliyorum. Neden biliyorum. Sen zannediyor musun bunlara kolay çıktı. Bu on parmak hizmetçilik yaparaktan masada duyduklarını şimdi açıklasam memleketi sıkıntıya sokar bu iş.

Şerefli Haysiyetli ise

Canlıyı istiyorum. Garipoğlu şerefli haysiyetli ise yeğenini ortaya çıkar. Siz yardımcı olmazsanız şimdi ağzımı açtırmayın. Garipoğlu finanse etmemiş olsa 180 gün nerede?

İpliğini pazara çıkartacağım

Al kardeşim bana bunu getir adalete teslim et. Sonra gel bana başsağlığı dile ben başımda taşırım. Ölüm hepimiz için. Hayyam Garipoğlu'na bozulduğum kızdığım şey şovmenlik yaptığımı söylüyor. İpliğini pazara çıkartacağım pazara. Benim evladım nasıl gitti, Hayyam Garipoğlu ile görüşeceğiz.



Kategori : GÜNCEL