Açtır artık Nilgün hanımı evladım

  • Ana Sayfa
  • Açtır artık Nilgün hanımı evladım
Açtır artık Nilgün hanımı evladım
Var mısın yok musun'da Seda yarıştı.. İki kutu arasında karar veremedi. Halası dayanamayıp patladı.Abone ol

İNTERNETHABER- ' Var Mısın Yok Musun'da dün akşam yarışmacı koltuğunda oturan kişi Seda oldu. Köyden gelmişti sıkıntılarını bütün samimiyetille anlattı.

Kendisi okuyamamıştı, parayla ilgili hiç bir amac en iyi reklam ayarları ı, hayali de yoktu.. Tek derdi iki kardeşini evlendirmek ve ailesine bir ev almaktı.. Aslında iyi bir parayla ayrıldı yarışmadan.

Gelin görün ki Seda'nın kararsızlığı yarışmayı ilginç bir hale soktu. Seda son üçe girmişti. 50 bin TL, 500 bin TL ve 500 TL'lik kutular vardı..

Teklif öncesi son kutuydu bu. İnce eleyip sıkı dokumak isteği halasını usandırdı. Çünkü aradan yaklaşık 9 dakika geçmişti. Halası dayanamayıp birden bağırmaya başladı..

Stüdyodakiler gülme krizine girdi. Belli ki beklemekten usanmıştı.. Devreye halası girdi yeğenine işte böyle talimat verdi:

İşte o anlar

[PAGE]



Açtırmam mı lazım açtırmamam mı lazım

Stüdyodakiler ve ekran başındakiler de yavaş yavaş gerilmeye başlamıştı.. Ya 1 ya da 7 numaralı kutuyu açtırması gerekiyordu. İki kutu arasında gidip geliyordu. Seda "Açtırmam mı lazım açtırmamam mı lazım. Toni'den korkuyorum." sözleriyle kararsızlığını dile getiriyordu.

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL