Sen misin yüzük almayan

Sen misin yüzük almayan
Bu kadınlardan korkulur.. Alış veriş merkezinde kocasından yüzük almasını istedi. Olumsuz yanıt alınca bakın ne yaptı.Abone ol

Suudi Arabistan'da bir kadın, istediği yüzüğü satın almayan kocasının ülkeye içki sokmaya çalıştığını sınır polisine ihbar etti.

Suudi Arabistan'da yayınlanan E yunanistan seo l Yevm gazetesinin haberine göre, Bahreyn'in başkenti Manama'da bir alışveriş merkezinde dolaşan kadın, kocasından kendisine altın bir yüzük almasını istedi.

Yeterli parası olmadığını söyleyen koca, yüzüğü alamayacağını söyledi ve eşini alışveriş merkezinde bırakarak ayrıldı.

Bir süre sonra alışveriş merkezine dönen koca, karısını da alarak Suudi Arabistan'a doğru yola çıktı. Kadın, kocasının arabada likör şişeleri sakladığını bir müddet sonra fark etti.

Bahreyn ve Suudi Arabistan'ı deniz üzerinden bağlayan Kral Fahd köprüsü üzerinde sınır kontrol noktasına ulaşınca tuvalete gideceğini söyleyerek arabadan inen kadın, kocasının ülkeye likör sokmaya çalıştığını ihbar etti.

Güvenlik görevlileri arabayı baştan sonra aradı ve satışı ve ithali yasak olan likör şişelerine el koydu. Haberde, adamın nasıl bir cezaya çarptırıldığına dair bilgi verilmedi.



Kategori : GÜNCEL