Taksi şoförünün borçtan kurtulma yolu

  • Ana Sayfa
  • Taksi şoförünün borçtan kurtulma yolu
Taksi şoförünün borçtan kurtulma yolu
Bacağından ve kolundan bıçakla yaralanmıştı. Polise gaspedildim diye başvurdu. Ortaya çıktı meğer o yaraları kendi yapmış. Abone ol

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, eli bıçaklı kişilerce para ve cep telefonunun ''gasp edildiğini'' ileri süren bir taksi şoförü, borçlarını ödeyemediği için kendini hafif şekilde bıçakla yaralayarak ''suç uydurduğu'' iddiasıyl ebay ads a gözaltına alındı.

Gece yarısı Gaziemir'de devriye görevi yapan polis ekiplerini durduran 35 T 6548 plakalı taksinin şoförü S.K. (39), eli bıçaklı kişiler tarafından paralarının ve cep telefonunun gasp edildiğini söyledi. S.K, Buca ilçesi Şirinyer semtinden taksisine yolcu olarak binen 2 kişinin, bıçak tehdidiyle cep telefonunu ve 700 TL'sini aldıklarını, kendisini de bacağından ve kolundan bıçakla hafif şekilde yaraladıklarını belirtti.

Taksi şoförünün verdiği eşkaller üzerine araştırma başlatan polis ekipleri, araştırma sırasında Binbaşı Reşat Bey Mahallesi'nde şoföre ait cep telefonuyla bir bıçak buldu.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, yaptığı incelemeler sonrası ''gasp olayının yaşanmadığı'' gerekçesiyle taksi şoförü S.K'yı gözaltına aldı.

S.K'nın tefeciden aldığı borç parayı ödeyemediği için kendisini bıçakla hafif şekilde yaralayarak ''gasp edildiğini'' söylediği iddia edildi. S.K'nın, ''Suç uydurmak ve resmi makamları yanıltmak'' suçlamasıyla gözaltına alındığı ve adliyeye sevk edileceği bildirildi.



Kategori : GÜNCEL