Nöbetçi golcü ipten aldı

Nöbetçi golcü ipten aldı
Saraçoğlu Stadı'ndaki maç gitti gitti geldi... FenerBahçe'nin yüzü ligin yeni ekibi Manisa karşısında son anda güldü.Abone ol

Turkcell süper Lig'in 4. haftasında Manisaspor'u konuk eden Fenerbahçe, 10 kişi kaldığı mücadeleden 2-1'lik zaferle ayrıldı.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda müthiş bir seyirci desteğiyle başlayan ma inşaat firması seo ça tutuk başlayan Fenerbahçe, ilk yarıyı 0-0'lık eşitlikle kapadı. İkinci yarıda daha organize bir futbol sergileyen sarı-lacivertli ekip 80. dakikada Güiza'nın golüyle 1-0 öne geçti.

Golden sonra daha etkili oynamaya başlayan konuk ekip Manisaspor, 86. dakikada Ergin Keleş'le skora dengeyi getirdi. Tam herşey bitti derken maçın 90+4. dakikasında Alex'in direkten dönen topunun tamamlayan Semih Şentürk, takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Öte yandan 75. dakikada kırmızı kart gören Emre Belözoğlu, takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 12'a çıkarırıken Manisaspor 5 puanda kaldı.

Maçın ilk yarısındaki kritik anlar

[PAGE]

18. dakikada Fenerbahçe etkili geldi. Bu dakikada Kazım'ın sağdan cezasahası içine yaptığı ortada Dos Santos çaprazdan rakibini geçtikten sonra ortaladı. Kaleci İlker'i geçen top kaleye paralel bir şekilde gitti. Sağ tarafa doğru açıldı. Bu pozisyonda Alex topa dokunamayınca takımını bir golden etti.



Kategori : SPOR