İşte Bilge Köyü katliamın nedeni

  • Ana Sayfa
  • İşte Bilge Köyü katliamın nedeni
İşte Bilge Köyü katliamın nedeni
Şeyh Mehmet diye bilinen Mehmet Çelebi, oğluna suçu işlediğini itiraf etti. Nedeni ise Şeyh'in karısı... İşte o ilginç itiraf;Abone olBilge Köyü'ndeki katliamın nedeni namus cinayeti çıktı. İddiaya göre Mehmet Çelebi, eşinin öldürülen taraftan bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenmesi. Katliamın pimini ise vajinismus tedavisinde hipnoz Çelebi'nin eşinin bu ilişkiyi doğrulaması!

Bilge Köyü katliamında sanık yakınları, olayın gerçekleştiği 4 Mayıs’’tan sonra ilk kez Taraf‘a konuştu. Tutuklu Mehmet Çelebi’nin oğlu Bilal Çelebi “Babamla görüştüm, ‘Ben yaptım’ dedi. Sebebi de annemin başkasıyla ilişkisi olması” derken, ismini vermek istemeyen bir başka sanık yakını “Bu işte namus yüzde 80, yüzde 10 petrol, yüzde 10 mal-mülk etkili” diye konuştu.

"ŞEYH METMET'İN PİŞMANLIĞI"

“Şeyh Mehmet” diye de bilinen tutuklu Mehmet Çelebi’nin 17 yaşındaki oğlu Bilal Çelebi en son dört hafta önce babasıyla görüşmüş. O görüşmede baba Çelebi ‘Ben yaptım’ diyerek suçunu itiraf etmiş. Bilal Çelebi babasının katilama sebep olarak annesinin bir başkasıyla ilişkisini gösterdiğini anlatıyor.

Çelebi “Üç kişi yapmış, babam, kardeşim (14 yaşındaki Mehmet Şirin Çelebi), amcam (Abdülhakim Çelebi)” diye babasının anlattıklarını aktarıyor.



Kategori : GÜNCEL