İzmirdeki cinayetin sır perdesi

  • Ana Sayfa
  • İzmirdeki cinayetin sır perdesi
İzmirdeki cinayetin sır perdesi
İzmir'de, ‘Sinemacılar Kralı’ olarak bilinen Yavuz Çamlıca ile kardeşi Bülent Çamlıca'nın ölümündeki sır perdesi aralanmak üzere.Abone ol

İzmir'de, ‘Sinemacılar Kralı’ olarak bilinen Yavuz Çamlıca ile kardeşi Bülent Çamlıca'yı öldürdükleri gerekçesiyle üyeleri cezaevin massachusetts seo de bulunan Beşok Çetesi'nin yerine silahlı faaliyette bulundukları, 4 kişiyi çiftlik evinde öldürdükleri iddia edilen 12 kişi, polisin operasyonuyla yakalanıp tutuklandı.

Çete üyelerinin çiftlikte üzerine ‘mahkum odası’ yazdıkları ahırda, kurbanlarını Filistin askısına alıp işkence yaptıkları ortaya çıktı. Sanıklardan H.K. ifadesinde, kurbanların atıldıkları varilde iki gün boyunca yakılıp nasıl öldürüldüklerini anlattı.

İNSAN KEMİKLERİ BULUNDU

Zanlıların ifadeleri doğrultusunda Altındağ Semti'ndeki çiftlikte arama kurtarma köpeklerinin belirledikleri yerlerde iş makineleriyle yapılan aramalarda insan kemikleri bulundu. Kemiklerin Mehmet Özer ve Fevzi Aluç'a ait olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'nda DNA testi yapılmasına karar verildi.

FİLİSTİN ASKISI VE İŞKENCE



Kategori : GÜNCEL