Kamyon kasasındaki büyük dram

Kamyon kasasındaki büyük dram
Osmaniye'de bir kamyonu durduran polis, kapalı kasada 63 tarım işçisi ile karşılaştı. Adana'dan Şanlıurfa'ya dönmeye çalıştığı belirtildi. Abone ol

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde ihbar üzerine bir kamyonu durduran polis ekipleri, kapalı kasada 63 tarım işçisi ile karşılaştı. İşçilerin, iş bulmak için gittikleri Adana'dan Şanlıurfa'ya dönmeye çalıştığı belirtildi.
wisconsin seo
70 EF 321 plakalı kamyon kasasında canlı taşındığı yönünde ihbar alan Osmaniye polisi, aracı Bahçe ilçesine 14 kilometre kala durdurdu.

Aracın şoförü kaçtı, polisler, el koydukları kamyonu Bahçe'deki yediemin deposuna getirdi.

Kamyonun arka kapağı açıldığında, içerisindeki manzara polisleri şaşırttı. Kapalı kasada çok sayıda vatandaş, canlı hayvan ve eşyalar bulunduğu görüldü.

Kasadaki 18'i kadın, 18'i çocuk toplam 63 kişinin tarım işçisi olduğu, çalışmak için gittikleri Adana'da 15 gün iş aradıkları, ancak bulamadıkları için Şanlıurfa'ya dönmek amacıyla 450 TL karşılığında bu kamyonu kiraladıkları öğrenildi.

Osmaniye Trafik Şube Müdürü Adnan Çetiner, kamyonda incelemelerde bulundu, tarım işçilerinin havasızlık nedeniyle büyük bir tehlike atlattığını söyledi.

KAYMAKAMLIK OTOBÜS KİRALADI

Bu arada, ihtiyaçları giderilen tarım işçileri, Bahçe Kaymakamlığı Sosyal Yarımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından tahsis edilen iki otobüsle Urfa'ya gönderildi.

Öte yandan, kaçan kamyon şoförünün yakalanması için çalışma başlatıldı.



Kategori : GÜNCEL