Bahçeliden kurşun gibi sözler

Bahçeliden kurşun gibi sözler
Bahçeli, Erciyes'te bozkurtlar Ankara'da susuyorlar sözlerine bugün cevap verdi. İşte Bahçeli'nin o eleştirileri;Abone olMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partililere ülkücülük dersi verdi AK Parti'ye ateş püskürdü. Bahçeli, Öcalan konusunda partisini eleştirenlere "küçük beyinli" yakıştırması yaparken, gerekirse yeniden "Anadolu'yu fethederiz" sözleri salonu ayağa kaldırdı.

MHP Genel Baş georgia seo kanı Devlet Bahçeli, Partisinin 40’ncı Kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılan “Çözülen Ülke Türkiye ve Ülkümüz” konulu konferansta konuştu.

Bahçeli, yaklaşık 2 saat boyunca milletvekilleri, partililer ve parti yöneticilerinin katıldığı konferansta son günlerde tartışma konusu olan Kürt açılımına yönelik mesajlar verdi ve ülkücülere seslendi.

AK PARTİ’Lİ BOZDAĞ’A 'KÜÇÜK BEYİNLİ' DEDİ

Büyük davaların büyük hayalleri olan adamların omuzlarında taşındığını, büyük başarıların büyük hedeflerin sonucunda ortaya çıktığını kaydeden Bahçeli, “Hayat varlığını sürdürmek isteyen ve bunun gereğini yapanlar mükâfatlandırıcıdır. Ancak gideceği limanı bilmeyenler için fırtınalarla dolu bir deryadır.”dedi.

Tarihin henüz basit fikirlerden büyük heyecanlar, küçük heyecanlardan ise büyük ülkülerin doğduğuna şahitlik edemediğini ifade eden Bahçeli, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın “Erciyes’te uluyorsan Ankara’da da Meclis’te de uluyacaksın” sözüne yanıt verdi. Bahçeli, “Erciyes’teki bozkurtun sesini Ankara’da da arayan küçük beyinlerin ve küçük kafaların büyük davaları taşıdığı görülmemiştir” dedi.

BAHÇELİ'DEN ÜLKÜCÜ
ŞEHİTLER HATIRLATMASI

[PAGE]

Kategori : POLİTİKA