Tabata sevgisini Türkçe söyledi

  • Ana Sayfa
  • Tabata sevgisini Türkçe söyledi
Tabata sevgisini Türkçe söyledi
Beşiktaş'ın yeni transferi Tabata'dan mutlusu yok. Brezilyalı futbolcu siyah beyaza aşkını böyle dile getirdi..Abone ol

Beşiktaş'ın yeni transferi Rodrigo Tabata, siyah-beyazlı kulübe transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Lig TV'ye konuşan Brezilyalı futbolcu, ''Gaziantepspor'a geldiğimden beri elimden gelenin en iyisini yaptım. Buradan büyük bir kulübe transfer olduğum için çok mutluyum'' d vermont seo edi.

Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerini değerlendiren Tabata, ''Grup çok zorlu ama Beşiktaş'ın da diğer takımlardan aşağı kalır yanı yok. Elimizden geleni yapıp gruptan çıkmaya çalışacağız'' diye konuştu.

"ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ" DEDİ

Beşiktaş'ın en son Gençlerbirliği ile geçen hafta yaptığı maçı izlediğini belirten Tabata, ancak o dönemde, siyah-beyazlı takıma transfer olacağından haberi bulunmadığını bildirdi ve sözlerini Türkçe olarak ''Şampiyon Beşiktaş. En büyük Beşiktaş'' diyerek bitirdi.

PARANIN KARŞILIĞINI VERİRİM

Transferi için ödenen 8 milyon Euro'luk bonservis bedelinin yüksekliği hakkında yapılan eleştirilerin üzerinde baskı oluşturup oluşturmayacağını sorduğumuz Tabata, "Aldığım paranın karşılığını veririm. Benim için ödenen para kulüplerin arasındaki bir olay. Bilinmeyen bir futbolcu değilim. Beni Türkiye'de G.Antep'te görerek ve isteyerek aldılar" dedi.

KAÇ LİRA ÖDENDİ?

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, bizzat görüştüğü Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl ile futbolcunun bonservisi için 8 milyon Euro'ya el sıkışırken, Tabata da kulüpten ilk yıl için 1.400 milyon Euro, ikinci yıl için 1.500 milyon Euro, üçüncü yıl için de 1.600 milyon Euro alacak



Kategori : SPOR