Şampiyona bir haller oldu!

Şampiyona bir haller oldu!
ilk 3 haftasında 4 puan yitirip taraftarlarını üzen BJK, evinde konuk ettiği G.Antep karşısında da puan kaybetti.Abone olSon şampiyon Beşiktaş için yeni sezon adeta kabus gibi başladı. Siyah-beyazlılar Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'ye yenildikten sonra ligde oynadığı 4. maçında 6. puan kaybını yaşadı. Beşi new hampshire seo ktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu hafta kazanması halinde rakiplerinin 6 puan gerisinde kalmış olacak.

Turkcell Süper Lig'de 4. haftanın maçında Beşiktaş, kendi saha ve seyircisiyle bu sezon ilk kez buluştuğu maçta Gaziantepspor'la golsüz berabere kaldı.

Son şampiyon Beşiktaş için yeni sezon adeta kabus gibi başladı. Siyah-beyazlılar Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'ye yenildikten sonra ligde oynadığı 4. maçında 6. puan kaybını yaşadı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu hafta kazanması halinde rakiplerinin 6 puan gerisinde kalmış olacak.

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli, yeni transferlerden İbrahim Kaş'ı Erhan Güven'in yerine defansın sağında oynatırken, sol bekte İbrahim Üzülmez'in yerine İsmail Köybaşı'ya şans tanıdı.

Bu sezon şimdiye kadar oynadığı maçlarnda Gaziantepspor'da ise sakatlıkları bulunan kaleci Murat Şahin, Hakan Bayraktar, Ümit Tütünci ve Ivan De Souza forma giymedi.



Kategori : SPOR