Münevverden teğmene 8 mesaj

Münevverden teğmene 8 mesaj
Türkiye'nin konuştuğu cinayette sürpriz gelişme. Olaydan 2 saat önce Münevver'in teğmene çektiği mesajlar düğümü çözebilirAbone ol

Münevver Karabulut'un, öldürülmeden sadece birkaç saat önce Ankara'da görevli bir teğmenle cep telefonuyla 8 kez mesajlaştığı ortaya çıktı.

Polise göre; Cem Garipoğlu, mesajları görüp kıskançlık krizine girdi ve Mü ilinois seo nevver'i dövüp sonra öldürdü.

SIR MESAJLAR

Münevver Karabulut cinayeti "Faili meçhul"den "Faili firar"a dönüşmüş durumda. Ancak cinayetin sebebi ise hâlâ meçhul ve bugüne kadar anlaşılabilmiş değil. İşte Sabah'ın ulaştığı bir belge o korkunç cinayetin sebebine ışık tutacak nitelikte. O belge cinayeti soruşturan Cumhuriyet Savcısı Faruk Yılmaz Erşen'in tek tek topladığı 4 klasörlük belgeler arasında yer alıyor. Belge Münevver Karabulut'un 0 551 545… ile başlayan cep telefonuna ait ayrıntılı mesaj ve görüşme dökümüne ait.

CİNAYET GÜNÜ 8 MESAJ GELDİ

Belgeye göre Münevver Karabulut öldürüldüğü gün saat 11.26 ile 11.47 arasında diğer bir numaraya tam 8 kez cep telefonu ile mesaj gönderdi. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre Münevver o gün saat 14.10'da okuldan ayrılmıştı. Yani Münevver Karabulut bu mesajları okulda iken gönderdi. 8 mesajın gönderildiği cep telefonunun kime ait olduğunu araştıran savcı Faruk Yılmaz Erşen, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'ndan bu sorunun yanıtını istedi.

O TELEFON BİR TEĞMENE AİT



Kategori : GÜNCEL