Hatalı sollama yine can aldı

Hatalı sollama yine can aldı
Gaziantep'te, hatalı sollama sonucu bir otomobil karşı yönden gelen kum yüklü kamyona çarptı. Kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Abone ol

Gaziantep'te, hatalı sollama sonucu bir otomobil karşı yönden gelen kum yüklü kamyona çarptı. Kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Kaza, Eski Adana yolu, Yeşilce mevkiinde meydana geldi. Gaziantep't florida seo en Nurdağı İlçesi'ne gittiği öğrenilen 33 yaşındaki Necati Şener yönetimindeki 27 A 5297 plakalı otomobil, karşıdan gelen Mustafa Tozluoğlu yönetimindeki 27 E 3953 plakalı kum yüklü kamyon ile çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan şoför Necati Şener, 32 yaşındaki Ayşegül Şener ve 5 yaşındaki Zeynep Şener olay yerinde hayatını kaybetti. Üç yaşındaki Barış Şener ise yaralı olarak Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Barış Şener'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazanın ardından Gaziantep Nurdağı karayolu, tamamen trafiğe kapatıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazayı gören Mehmet Yalçın, kazanın ardından otomobilde bulunan kişileri çıkarmak istediklerini, ancak başaramadıklarını ifade etti.

Yalçın, “Ölenlerin hepsi arabanın motorunun altında sıkışmıştı. Bir şey yapamadık. 3 tanesi ölmüştü, daha sonra itfaiye ve sağlık görevlileri cesetleri çıkardı” diye konuştu.

Kazaya karışan kamyonun şoförü Mehmet Tozluoğlu gözaltına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



Kategori : GÜNCEL