Türk kadının katil zanlısı yakalandı

  • Ana Sayfa
  • Türk kadının katil zanlısı yakalandı
Türk kadının katil zanlısı yakalandı
Hollanda'da öldürülen Türk iş kadını Arzu Erbaş Çakmakçı'nın katil zanlısının yakalandı. Haber ailesini sevindirdi.Abone ol

Arzu Erbaş Çakmakçı'nın katil zanlısı Nevzat Koyak'ın, Amsterdam'ın Bosen Lommer semtinde bulunan Erasmuspark'ta olduğunun tespit edildiği ve zanlının yakalandığı açıklandı.

Çakmakçı'nın eşi Hakkı Çakmakçı'nın eniştesi olan işadamı Deniz Güçlü, "Amsterdam polisinin titiz çalışması sonucu north dakota seo katil zanlısının yakalanması bizi hayli sevindirdi. Zanlının yakalanması, acımızı bir nebze olsun hafifletti.
Emeği geçen bütün polis teşkilatına teşekkürlerimizi iletiyoruz. Polis, şimdilik konu ile ilgili bize detaylı bilgi vermiyor. Zannediyorum ilerleyen günlerde somut bilgiler verilecek. Arzu'nun eşi Hakkı, önümüzdeki cuma günü çocukları, annesi ve babası ile birlikte Hollanda'ya gelecekler. Çocuklar psikolog kontrolünde okula gidecekler. Şu an kreş açık. Hakkı Çakmakçı işin başına geçecek. Kreşi o idare edecek."

Kuzey Hollanda Eyalet Meclis Üyesi Köksal Gör, "Cinayet üzücüydü, bir can kaybetmiştik, tabii bunun sonrası vardı; neden? Kim yapar bu işi? Bir sürü senaryo çizildi, birçok insan zan altında bırakıldı, yazıldı çizildi. Hatta bazı bilgiler bu olayın başarılı Türk iş kadınının başarısını çekemeyen mafya işi olduğunu bile işaret ediyordu. Sonra şükürler olsun ki bir zanlının fotoğrafı yayınlandı biraz rahatladık. Sonra bugün yakalandığını duyduk. Bu içimize bir su serpti. Zanlının yakalanması birçok şeyi aydınlatacak ve insanları da günaha girmekten kurtaracaktı. Çünkü senaryolar çiziliyor, anlatılıyor, bunlar da bizi ve merhumun yakınlarını üzüyordu. Bu konudaki çalışmalarından dolayı Amsterdam polisini kutluyorum." dedi.



Kategori : GÜNCEL