Yüksek faize kanan işadamları dolandırıldı

  • Ana Sayfa
  • Yüksek faize kanan işadamları dolandırıldı
Yüksek faize kanan işadamları dolandırıldı
Yüksek faizle işadamlarını kandırdı. Tam 10 milyon dolarlarını aldı... Polis devreye girdi 12 işadamını dolandıran kişi yakalandı. Abone ol

İstanbul'da yüksek faiz vaadiyle 12 iş adamını 10 milyon dolar dolandırdığı öne sürülen bir kişi yakalandı.

Kadıköy Cumhuriyet Savcılığına başvuran iş adamı S.T, yüksek fai ispanyolca seo z vereceğini söyleyerek kendisinden 400 bin dolar alan Özgür M. tarafından dolandırıldığını ileri sürdü.

Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Özgür M'yi Kızıltoprak'taki ofisinde gözaltına aldı.

Poliste sorgulanan Özgür M'nin, yüksek kar vaadiyle 12 iş adamını 10 milyon dolar dolandırdığı belirlendi. Şüpheliyi şubede teşhis eden mağdur iş adamları, bu kişiden şikayetçi oldu.

BİN DOLARLA BAŞLADI...

Özgür M'nin polisteki ifadesinde, ''2002 yılında kendime bir ofis açarak, önce küçük esnaftan 1000-2000 lira toplayarak başladım. Bir süre sonra da birinden aldığımı diğerine vererek işi çevirebildim. Bana para yatıranlar birbirlerine de reklamımı yaptılar. Sonra bana verilen para miktarı da giderek büyüdü. Ben kimseyi dolandırmadım'' dediği belirtildi.

Şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından Kadıköy Adliyesi'ne sevk edildi.



Kategori : GÜNCEL