Belediyenin ücretsiz gübresi kabus oldu

  • Ana Sayfa
  • Belediyenin ücretsiz gübresi kabus oldu
Belediyenin ücretsiz gübresi kabus oldu
Çöp atıklarından gübre üreten belediye bunu halka ücretsiz verdi. O gübreyi tarlalara atınca ortalığı böcek ve pis bir koku sardı.Abone ol

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde Karabağlar Mahallesi'ni, belediyenin arıtma tesisinden çıkan atıkların gübre olarak kullanılması üzerine böceklerin sardı south dakota seo ğı bildirildi.

Karabağlar Mahallesi Kıraçlar mevkisinde oturan vatandaşlar, Malatya Belediyesinin ilçedeki arıtma tesisinden çıkan atıkları, gübre olarak kullanılmak üzere vatandaşlara ücretsiz verdiğini belirtti.

Bir çiftçinin arıtma tesisinden aldığı gübreyi tarlasında kullandığını ifade eden bir mahalleli, şunları söyledi:

''Mahallede şu anda kokudan ve böcekten durulamayacak duruma geldik. Böcekler özellikle akşam saatlerinde artıyor. Gece evde ışıkları açamıyoruz, böcekler ışığı görünce içeri giriyor. Şikayet üzerine Battalgazi Belediyesi, mahallede ilaçlama yaptı, ama faydası olmadı.''

Akşam saatlerinde böceklerin evlerinde oturmalarını engelleyecek kadar çoğaldığını bildiren mahalle sakinleri, ''Çocuklarımızın hastalık kapmasından korkuyoruz. İlgililerin bu konuya el atmasını ve mahallemizi böceklerden kurtarmasını istiyoruz'' dedi.



Kategori : GÜNCEL