Van Gaalın kulağını çektiler

  • Ana Sayfa
  • Van Gaalın kulağını çektiler
Van Gaalın kulağını çektiler
Son 43 yıldaki en kötü sezon başlangıcını yapan Bayern Münih'te teknik direktör Van Gaal'e ilk uyarı geldi. Abone ol

Bundesliga'daki ilk üç maçında galibiyet alamayan Bayern Münih'te başkan Franz Beckenbauer, teknik direktör Louis van Gaal'in takımı bir an önce toparlaması gerektiğini söyledi.

Kulüp başkanı Fran indiana seo z Beckenbauer, Bayern'in Mainz'a 2-1 yenildiği son lig maçından sonra yaptığı açıklamada, başarısız sonuçlar nedeniyle endişe duymadığını ama Hollandalı teknik adamın Wolfsburg maçında galibiyeti getirecek hamleyi yapması gerektiğini söyledi.

Beckenbauer, "Van Gaal de memnun değil. Bizim gibi bir kulüpte böyle sonuçlar kabul edilemez. (Van Gaal) cumartesi günü Wolfsburg maçında sorunların doğru cevabını bulacaktır" dedi.

Almanya'nın en başarılı kulübü olan Bayern ilk üç maçından sadece iki puan çıkarmış durumda.

Brezilyalı savunma oyuncuları Ze Roberto ve Lucio'nun gidişinin takımı olumsuz yönde etkilemiş olabileceğini belirten Beckenbauer, "ama artık onlar yok. Futbolcular Mainza maçından çok daha iyi oynamalı, yoksa zor bir yıl olacak" dedi.

Mainz yenilgisi için bir açıklama bulamadığını söyleyen Beckenbauer, özellikle ilk yarıda takımın çok kötü olduğunu, sadece Ivica Olic'in normal formuna yaklaştığını sözlerine ekledi.



Kategori : SPOR