Katliam bu cep mesajlarında gizli

  • Ana Sayfa
  • Katliam bu cep mesajlarında gizli
Katliam bu cep mesajlarında gizli
Çaycuma'da altı kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan korkunç katliam meğer cep mesajlarıyla haber verilmiş!Abone ol

Zonguldak’ta eşini ve eşinin ailesinden beş kişiyi öldüren Şafak Köksal’ın katliam yapacağını cep telefonu mesajıyla haber verdiği ortaya çıktı. Dağlıca’da PKK’lı teröristlerle çatışmaya giren Köksal, terhis olduktan sonra hiçbir rehabilitasyondan geçmemiş.

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’ne bağlı Çayır Köyü’nde geçen Perşembe eşi Ayşe Köksal’ı (22) ve eş washington seo inin ailesinden beş kişiyi öldüren Şafak Köksal’ın (22), olaydan beş gün önce yazdığı cep telefonu mesajlarıyla cinayeti haber verdiği ortaya çıktı.

"YA SİZ BENİ VURUN YA DA..."

Katliamdan bir arkadaşını askere uğurladığı için kurtulan ağabey Ali Köroğlu (25), kız kardeşinin Şafak Köksal’ın çektiği, “Ya siz beni vurun, yoksa ben sizden çok kişinin canını alacağım, Cuma günü görüşeceğiz, seninle değil hepinizle, ben de dağı basmazsam” şeklindeki mesajlardan kimseye bahsetmediğini söyledi.

Ekim 2007’de 12 askerin şehit olmasıyla sonuçlanan Dağlıca baskınının ardından PKK’lı teröristlerle çatışan Şafak Köksal, geçimsizlik nedeniyle evi terk ederek baba ocağına dönen eşine ilk mesajı 15 Ağustos’ta gönderdi. Köksal bu mesajda, “Ayşe seni çok seviyordum, ama sen bana yanlış yaptın. Bir tanecik oğlumun büyüyüşünü bile göstermedin. Ama sonu çok kötü bitecek. Yemin ederim, ya siz beni vurun, yoksa ben sizden çok kişinin canını alacağım. İçimdeki nefret, intikam büyüyor, bunu bil” diye yazdı. 16 Ağustos’ta gönderdiği mesajda ise “Sen istediğin ocağa gittin gördün. Bu sefer açma da açamayacaksınız. Babana söyle kendini gözetsin. Oğlumu bana vermediğiniz takdirde huzur yok, Allahsızlar” dedi. Şafak Köksal, 17 Ağustos’taki son mesajında ise “Çaycuma’da bulaşacaklarınla buluştun mu? Cuma günü görüşeceğiz. Seninle değil hepinizle. Ben de dağı basmazsam” diye yazdı.

MESAJLARI KARDEŞİ GÖRDÜ



Kategori : GÜNCEL