MHP ile AKP fena kapıştı

MHP ile AKP fena kapıştı
AK Parti Grup Başkanvekili Bozdağ, APO'nun idamının ertelenmesi yönündeki Bahçeli'nin imzasını gösterdi. MHP derhal ayağa kalktı!Abone ol

MHP ile Ak Parti "Kürt açılımı" konusunda fena kapıştı. Önce AK Parti'den atış geldi; basın toplantısı düzenleyip, Öcalan ile ilgili MHP'nin attığı imzayı gösterdiler. Bir de MHP'lileri çıldırtacak, "Erciyes'de kurt, Ankara'da kuzu" tanımlaması yaptılar.

Bu sözler MHP'de kıyametleri kopardı. Hemen arkasından MHP'den jet hızı greek google seo yla basın toplantısı geldi...

ZEKA DÜZEYİ

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın "Asıl ihanet kanın akmasını istemektir" sözlerine, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı'dan yanıt geldi. Paçacı, "AK Parti sözcüleri MHP'nin izlediği politikayı anlayacak zeka düzeyinde değil" dedi.

ZAVALLI SÖZCÜ...

Paçacı, "Bu ülkede kanın akmasını isteyen kim olabilir? Zavallı AK Parti sözcüsü MHP'nin feryadının kan akma ihtimalini önlemek olduğunu anlamıyor"diye konuştu.

MHP'nin amacının bölünmeyi önlemek olduğunu vurgulayan Paçacı, itirazlarının sürece olduğunu belirtti, sürecin farklı etnisiteye bağlı bir bölünme süreci olduğunu öne sürdü.

BÖLÜNMEYİ KONUŞMAYIZ

MHP Genel Sekreteri Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görüşme teklifini geri çevirmesini ise, "Türkiye'nin bölünmesini getirecek bir süreci makamı mevkisi ne olursa olsun hiç kimse ile oturup konuşmayız" sözleri ile açıkladı.

İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

Son açıklama da MHP'li Oktay Vural'dan geldi. Oktay Vural, Muş Havaalanında, yaptığı açıklamada, kardeşlik türküsünü söylemeye devam edeceklerini belirterek, ''İt ürür, kervan yürür. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, tarih ve kader birliği kervanını yürütmeye devam edeceğiz'' diye konuştu.

ERCİYES'DE KURT, ANKARA'DA KUZU...
MHP'Yİ ÇILDIRTAN AK PARTİ BASIN AÇIKLAMASI
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]


MHP'Yİ KIZDIRAN AÇIKLAMA



Kategori : POLİTİKA