İşadamı cinayetinde yeni gelişme

  • Ana Sayfa
  • İşadamı cinayetinde yeni gelişme
İşadamı cinayetinde yeni gelişme
İzmir'de yaklaşık 7 yıldır kayıp olan iş adamı Sezai Rahmi Özden'in öldürülmesiyle ilgili bir kişinin ifadesi alındı.Abone ol

İzmir'de yaklaşık 7 yıldır kayıp olan iş adamı Sezai Rahmi Özden'in öldürülmesi olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından akciğer kanseri hastalığı ve vücudunun bir kısmının felçli olması nedeniyle rahatsızlanan zanlı avukat, tedavi gördüğü hastanede cumhuriyet savcısı ve hakim tarafından ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılan lokal seo mak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında 3 gün önce gözaltına alınmasının ardından rahatsızlanan zanlı avukat T.T'nin tedavisi, kaldırıldığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyor.

Emniyet Müdürlüğünden, iş adamı Özden'in öldürülmesi olayına karıştığı iddiasıyla hazırlanan dosyası adliyeye gönderilen T.T'nin ifadesi, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı ve hakim tarafından hastane odasında alındı. Cumhuriyet savcısının tutuklanmasını talep ettiği T.T, hakim tarafından ''sağlık sorunları nedeniyle'' tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Avukat T.T'nin, hastanedeki tedavisinin süreceği bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının koordinasyonunda, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince yaklaşık 7 yıldır kayıp iş adamı Sezai Rahmi Özden'in bulunması amacıyla düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alınmış, zanlıların kayıp iş adamının cesedinin Gaziemir ilçesinde ormanlık alanda olduğunu söylemesi üzerine yapılan kazıda, kemik parçalarına rastlanmıştı.

Adliyeye sevk edilen 11 zanlıdan 3'ü tutuklanmış, gözaltına alınmasının ardından rahatsızlanan zanlı avukat T.T, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alınmıştı.



Kategori : GÜNCEL