AKPli vekil Bahçeliye fena saydı

  • Ana Sayfa
  • AKPli vekil Bahçeliye fena saydı
AKPli vekil Bahçeliye fena saydı
AK Partili Kılıç, Bahçeli'ye öyle sözler etti ki bu kez kesin kavga çıkacak. Üst üste sayılan laflar öyle böyle değil!Abone ol

Samsun’da basın tolantısı düzenleyen AKP Grup Başkanvekili Suat Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Demokratik açılım’ konusundaki tavrını eleştirdi.

AKP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, parti il binası toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, Türkiye gündemindeki konuları değerlendirdi. Türkiye’nin bulunduğu çoğrafyanın 100 yıldır etnik çatışmalara sahne olduğunu belirten Kılıç, ül sağlık seo ke olarak bu çatışmalara barış yönünde müdahil olunduğunu söyledi. Türkiye’nin son 25- 30 yıldır ülkenin güney doğusundaki yaşam koşullarının istismarına dayandırılan bir terör hadisesiyle karşı karşıya olduğunu ileri süren Suat Kılıç şunları söyledi:
“Demokratik açılım olarak Türk insanı ile paylaştığımız çalışmamız, her şeyden önce Türkiye’nin gelecek vizyonunu barış zeminine oturtmaya çalışılan bir projedir. AKP hükümeti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti, artık Türk milletini terör ile yaşamaktan kurtarmaya karar vermiş durumdadır. Milletimizin desteği, kurumları ve kişilerin her ölçekte sağlayabilecekleri istekli katkıları ile Türkiye terör sorunu bir daha hatırlamamak üzere tarihin derinliklerine terk etmeye karar vermiştir.”

‘BAHÇELİ'NİN YAKLAŞIMINI KINIYORUZ’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına da cevap veren AKP Grup Başkanvekili Suat Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın Bahçeli’nin Başbakan, Cumhurbaşkanı ve Milli Güvenlik Kurulu’nu acz içinde göstermeyi amaçlayan, milletimizin menfaatlerinden uzak gösterme çabası icinde bulunan yaklaşımlarını kınıyor ve reddediyoruz. Türkiye’nin Başbakanı, Cumhurbaşkanı ve Milli Güvenlik Kurulu, sayın Bahçeli’nin kafasında şekillenen hezeyanların tayin ettiği sınırların çok ötesinde, vatansever, milletperver, Türkiye’nin menfaatleri doğrultusunda milliyetçidir ve vatanının hizmetkarıdır. Sayın Bahçeli’nin muvadeleyi kaybeden siyasi beyanları, milletimizin birliğine hiç bir katkı sağlamayacaktır. Sayın Bahçeli’nin denge dışı ve kontrolsüz söylemleri, yansıtmakta olduğu ruh hali, Türkiye’nin varlığına birliğine ve gelecek vizyonuna zerre kadar bir değer katmayacaktır.”



Kategori : POLİTİKA