Çay içerken boynundan vuruldu

Çay içerken boynundan vuruldu
Kız kardeşini ziyarete gitmişti. Bahçede çay içiyorlardı. Herkes onu bayıldı zannetti ama o boynundan vurulmuştu. Abone ol

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, kız kardeşini ziyarete gelen kadın, boynuna isabet eden tabanca kurşunuyla ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'den Sapanca'ya gelen Mesude Durgun ( hawaii seo 68) kız kardeşinin Sahil Caddesi'ndeki evinin bahçesinde çay içerken, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tabancayla rastgele açılan ateş sonucu boynundan vuruldu.
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınan Durgun'un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Durgun'un kız kardeşi Makbule İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinin bahçede çay içtikleri sırada vurulduğunu belirterek, ''Nasıl olduğunu anlamadım. Bayıldı zannettim. Bir baktım kan. Ondan sonra ambulans çağırdık. Bir anda oldu. Önce havai fişek attılar, daha sonra silah sesleri duyduk. Çok da yakından attılar'' diye konuştu.

Mesude Durgun'un kocası Zekeriya Durgun ise maç izlemek amacıyla eve girdiğini ve silah seslerinin ardından bahçeye çıktığını anlattı.

Zekeriya Durgun, ''Suçsuz insanların kanını akıtıyorlar, bilinçsizce hareket ediyorlar, bunlara dur demek lazım'' diye konuştu.

Emniyet güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.



Kategori : GÜNCEL