Katliamın şoke eden detayları

Katliamın şoke eden detayları
Çaycuma'daki cinayete dair ilginç bilgiler ortaya çıktı. Eşi cinayetleri haber alınca tüfekle onu beklemiş. Hamileyken de dayak yemiş. Abone ol

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde eşinin de aralarında bulunduğu 6 kişilik aileyi katleden Şafak Köksal'a dair ilginç bilgiler ortaya çıktı. Zanlı, öldürdüğü eşini kaçırara utah seo k evlenmiş. Eşine şiddet uygulayan zanlı, 6 aylık hamile karısını dövmüş.

Katil zanlısı, kahvehanede çay içerken gözaltına alınması ise nasıl serinkanlı bir şekilde cinayetleri planladığını ortaya koyuyor.

ASKERLİĞİNİ DAĞLICA'DA YAPTI  6 kişiyi katleden Şafak Köksal'la ilgili bir bilgi de dikkatleri çekti. 22 yaşındaki genç bundan iki yıl önce askere gitmişti. Askerliğini yaptığı yer ise ilginçti. Şafak vatani görevini 8 askerin PKK tarafından kaçırıldığı Dağlıca'da yapmıştı.

Çayır köyünde bir süredir eşiyle ayrı yaşamasından karısının ailesini sorumlu tutarak 6 kişiyi öldüren Şafak Köksal (22), yaklaşık 1,5 yıl önce Hakkari'deki birliğinden terhis olmasından 3 gün sonra Ayşe Köksal'ı (22) ailesinin vermemesi üzerine anlaşarak kaçırdı.

Bunun üzerine kızın babası Hüseyin Köroğlu (45), gençlere haber göndererek, kızının evinden gelinlikle çıkmasını istediğini belirterek, evlenmelerine izin verdi.



Kategori : GÜNCEL