Cepte kota yiyen virüslere dikkat

  • Ana Sayfa
  • Cepte kota yiyen virüslere dikkat
Cepte kota yiyen virüslere dikkat
Virüsler bilgisayarda en büyük düşmanımızdı. Şimdi 3G ile birlikte ceplerde de virüs derdi başladı. Üstelik kotayı yiyip bitiriyorlar. Abone ol3G kullanımında kotayı aşıp kabarık faturalarla karşılaşmamak için, izlenen video miktarı, indirilen dosya ve müzik parçası sayısına dikkat etme Deniz kumu k, kotayı yiyip bitiren cep virüslerine uzak tutmak gibi önlemler almak gerekiyor.

3G'nin sunduğu en önemli imkanlardan geniş bant internet erişimi, ADSL'deki örneklerinde olduğu gibi, fiyatları 29 ile 69 TL ve kotaları da 1 ile 8 gigabyte (GB) arasında değişen paketlerle sunuluyor. Alınan paketteki kotanın aşılması durumunda gigabyte başına 50 ile 110 TL arasında değişen ekstra ücretlerle karşılaşılabiliyor.

KOTANIN GÖRÜNMEYEN DÜŞMANI VİRÜSLERE DİKKAT Kotanın görünmeyen düşmanı ise bilgisayar virüsleri. Bazı virüs türleri, kullanıcının haberi olmadan bilgisayarınızdan binlerce reklam içerikli elektronik posta gönderiyor. Bazıları da reklam amaçlı programlar veya başka virüsler indiriyor. Büyük miktarda veri transferi yaratan bu durum sonucunda kotanız hiç farkında olmadan aşılabiliyor. En iyi çözüm ise iyi bir antivirüs programı kullanmak.

Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ