Cemin Yahşi Batısı çalıntı gibi!

  • Ana Sayfa
  • Cemin Yahşi Batısı çalıntı gibi!
Cemin Yahşi Batısı çalıntı gibi!
Olmaz demeyin bu iddia da gerçeklik payı çok yüksek! Evet Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filminde bir çok sahne copy past!Abone ol

'Göbeğiylegururduyangiller'den olan Cem Yılmaz, rolü için herhangi bir fiziksel değişime gitmese de, yıllardır alışık olduğumuz ince bıyıklarını missouri seo n, yerini 'palavari' bıyığa bırakması dikkat çekiyor. Kovboy çizmeleri, deri ceketi, cep saati ve boynundaki muskasıyla bıçkın bir Osmanlı yiğidi profili çizen Cem Yılmaz, elinden düşürmediği revolveriyle de Polat Alemdar'ın karizmasını çizecek gibi!..

G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinde canlandırdığı 'robot 216' rolünden kurtulan Ozan Güven, yeni karakteriyle bir hayli konuşulacağa benziyor. Keza aynı şekilde Demet Evgar da... Güneşi Gördüm filminde bağrı yanık bir anayı oynayan başarılı oyuncu, Yahşi Batı'da eline aldığı iki revolveriyle 'yahşi' bir kovboy olarak karşımıza çıkıyor. Özkan Uğur'un Kızılderili'yi, Süleyman Turan'ın şerifi canlandırdığı filmde Zafer Algöz, Dilek Çelebi, Ferdi Sancar, Mazlum Çimen, Tuncay Özinel, Cansu Dere, Uğur Polat ve Yılmaz Köksal gibi önemli isimler rol alıyor.



Kategori : MAGAZİN