Bu vapura sadece çocuklar binebiliyor

  • Ana Sayfa
  • Bu vapura sadece çocuklar binebiliyor
Bu vapura sadece çocuklar binebiliyor
“ETİ Çocuk Vapuru” projesi bu yıl üçüncü kez düzenleniyor. 7-12 yaş grubu arası çocuklar, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde eğitici ve eğlenceli atölye çalışmalarına katıyor. Abone ol

ETİ Çocuk Vapuru İstanbul Boğazı yolculuğuna çıktı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ETİ Çocuk Vapur ingilizce seo u Projesi kapsamında, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan 200’e yakın çocuk bir yandan İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğini keşfederken, bir yandan da eğitici, öğretici ve eğlenceli atölye çalışmalarına katılarak kendini geliştirme imkânı bulacak.

ETİ’nin Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) işbirliği ile 2007 yılında başlattığı  “ETİ Çocuk Vapuru”  projesi bu yıl üçüncü kez düzenleniyor. Proje kapsamında, SHÇEK bünyesinde koruma altında bulunan 7-12 yaş grubu arası çocuklar, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde eğitici ve eğlenceli atölye çalışmalarına katılarak yaratıcı yönlerini açığa çıkarma imkânı buluyorlar. Geçtiğimiz 2 yıl boyunca 600 civarı çocuğun katıldığı ETİ Çocuk Vapuru’nda bu yıl İstanbul yuvalarında koruma altında olan 200’e yakın çocuk 11-12-13-14 ve 17-18-19-20 Ağustos 2009 tarihleri arasında 2 grup olarak eğitim alacaklar.



Kategori : EKONOMİ