Balıkesirde lunaparkta yangın

Balıkesirde lunaparkta yangın
Akçay'da bir lunaparkta çıkan yangın korkuya neden oldu. Yangında can kaybı olmazken, lunaparkın bir bölümü kullanılamaz hale geldi.Abone ol

Akçay'da bir lunaparkta çıkan yangın korkuya neden oldu. Yangında can kaybı olmazken, lunaparkın bir bölümü kullanılamaz missouri seo hale geldi.

Edinilen bilgilere göre, olay saat 15.00 sularında Balıkesir'in Edremit ilçesi Akçay beldesindeki eğlence merkezi olarak kullanılan lunaparkta meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, çocukların bulunmadığı bir saatte lunaparkın Crazy Dance adlı oyuncakta çıktı. Önce kumanda masasının bulunduğu bölümden başlayan yangın, daha sonra oyuncağın olduğu bölüme yayıldı. Yangını fark eden lunapark çalışanları, kendi imkanları ile yangını söndürmek için seferber oldu. Ancak havanın da rüzgârlı olmasından dolayı yangın büyüyünce itfaiyeye haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen Akçay, Kadıköy ve Edremit itfaiyesi, yangını daha fazla büyümeden söndürmeyi başardı. Yangında can kaybı olmazken, yaklaşık 10 bin liralık maddi hasar olduğu öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL