Yol haritasını açıklamaya az kaldı

  • Ana Sayfa
  • Yol haritasını açıklamaya az kaldı
Yol haritasını açıklamaya az kaldı
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Risk alıyoruz. Risk almaya değer'' dedi.Abone ol

Hükümet olarak yol haritasının açıklamak üzere son hazırlıklarını yaptıklarını kaydeden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "AKP iktidarı böyle bir projeyi hayata geçirmekle aslında risk almaktadır, ama bu iş için bu riske de değer backlink pake ti " dedi.

Arınç, Bursa Polisevi'nde, gazetecilerin "Demokratik açılım" konusundaki sorularını yanıtlarken, hükümet olarak çok ciddi bir çalışmanın içinde olduklarını, konunun kamuoyunda da yoğun şekilde tartışıldığını söyledi.

PAZARTESİ GÜNÜ BAKANLAR KURULU'NDA KALAN KISMI GÖRÜŞÜLECEK

"Bu konuyu netleştirmek ve bir yol haritasını açıklamak üzere son hazırlıklarımızı yapıyoruz" diyen Arınç, konuya ilişkin dün Başbakanlık'ta bir toplantı yaptıklarını, pazartesi günü de Bakanlar Kurulu'nda kalan kısmını tekrar görüşeceklerini belirtti.

Buna "Kürt açılımı" vesaire gibi isimler vermediklerini ifade eden Arınç, "Türkiye'de demokratik haklar ve özgürlüklerin daha da genişlemesi, demokrasinin olabildiğince büyümesi, herkesin bu topraklarda huzurlu mutlu, refah için de bir hayat sürmesi, bütünleşme, kardeşlik duygularını kökleştirmek, bu amaçlı çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızın bir kısmı netleşti, bir kısmı için de kim ne düşünüyorsa onlarla istişare ederek son şeklini vermek arzusundayız" dedi.

ÇOK MESAFE ALDIK, HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR



Kategori : POLİTİKA