CHP içinde özel harpçiler var

CHP içinde özel harpçiler var
Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Kemal Yamak vefat etti. Yamak'ın anıları yakın tarihe ışık tutuyor.Abone olEski Kara Kuvvetleri Komutanlarından emekli Orgeneral Kemal Yamak vefat etti. Yamak'ın Kıbrıs'ta gizli görevler üstlendiği biliniyordu.

Yamak ayrıca dönemin CHP lideri Ecevit'e verdiği cevapla yakı umre turu n tarihin karanlık noktalarına parmak basmıştı.

Yamak'ın geçmişte devletin kritik operasyonlarında görev aldığı belirtiliyor. Öte yandan Hürriyet gazetesi Yamak'ın özel harpçi tarştışmalarını gündeme getirdi..

Kıbrıslı Türkleri, Rumlardan korumak için gizli görevlerin gerçekleştirildiği dönemin Özel Harp Dairesi Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Özal döneminde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği görevlerinde bulunan emekli Orgeneral Kemal Yamak, vefat etti.

CHP İÇİNDE ÖZEL HARPÇİLER VAR

Yamak "Gölgede Kalan İzler ve Gölgeleşen Bizler" ismiyle Doğan Kitap’tan piyasaya çıkan anılarında dönemin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Bülent Ecevit’in "kontrgerilla" iddialarına yanıt vermiş ve bazı CHP milletvekillerinin de Özel Harpçi olduğunu açıklamıştı.
Ecevit, doğudaki bir ilçede MHP'li Başkanın özel harpçi olduğunu bizzat bir generalin ağzından öğrenmiş ve bunu "Kontrgerilla var" diye açıklamıştı.



Kategori : GÜNCEL