İşte sel felaketi bilançosu

İşte sel felaketi bilançosu
Yaz yağmurları beraberinde felaket getirdi. Artvin'de 4 kişi öldü, 1 çocuk kayıp. Düzce'de şebeke suyu patladı. Abone olTürkiye yaz yağmurları ile perişan oldu. Ordu, Artvin ve Bartın'da meydana gelen sel, su baskınları ve heyelan nedeniyle 6 kişi hayatını kaybetti, 6 yaşındaki bir çocuk kayboldu, 11 kiş Washington Seo Service i de yaralandı.

İŞTE SEL RAPORU

EV ÇÖKTÜ: Ordu'nun Perşembe ilçesi Boğazcık Köyü'ndeki heyelanda bir evin çökmesi nedeniyle Fadime Durmuşoğlu ve Kadir Durmuşoğlu hayatını kaybetti. Sel ve su baskınlarında yaralanan 11 kişi de Ordu Merkez ve Fatsa devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.


[PAGE]


BİR AİLE SELE KAPILDI:
Artvin: Tigrat Deresi'nde, DSİ tarafından sel baskınlarına karşı yapılan iki bendin, bölgede etkili olan yoğun yağış sonucu dün saat 17.00 sıralarında yıkılması sonucu aniden sel meydana geldi.

Selde, yıkılan evinin enkazı altında kalan Lütfiye Açar (70) hayatını kaybetti, oğlu Orhan Acar yaralandı. Sel sularına kapılan Özgen Demiral (60), eşi Dildar Demiral ve Mavinur Durmuş'un (40) cesetlerine ulaşıldı.

Selde kaybolan 6 yaşındaki Selin Demiral'ın aranmasına ise devam ediliyor.


[PAGE]

Kategori : GÜNCEL